Algemene voorwaarden

 • Aankomst en vertrek
  Huur periode van de gîte is van zaterdag 15:00 tot zaterdag 10:00 uur. 
 • Betaling gîte en chambre d`hotes.
  Na reservering krijgt u een bevestiging. De aanbetaling bedraagt 50% van de huursom (totaalbedrag). De reservering is definitief op het moment dat de aanbetaling is ontvangen. Indien u uw betalingsverplichtingen niet nakomt zijn wij gerechtigd de betreffende reservering te annuleren. Bij annulering tot 4 weken voor de aankomstdatum bent u 50% van de huursom verschuldigd. Daarna bent u de hele huursom verschuldigd. Mocht u eerder willen vertrekken dan kunnen wij de kosten hiervan helaas niet retourneren.
 • Rookbeleid en oplevering
  In de gîte geldt een rookverbod. Wij gaan er vanuit dat u de accomodatie in goede staat achterlaat. Mocht er onverhoopt toch schade zijn veroorzaakt, vermeldt u dat dan zo spoedig mogelijk, dan kan dat verrekend en mogelijk verholpen worden.
 • Eindschoonmaak
  Voor de gîte hebben wij een verplichte eindschoonmaak. Dit betekent dat wij ervoor zorgen dat uw gîte bij aankomst schoon en netjes wordt geleverd. Wij verwachten echter dat u het huurobject veegschoon achterlaat, de afwas heeft gedaan en het fornuis heeft schoongemaakt.
 • Huisdier 
  Uw hond is welkom in de Gîte mits deze geen overlast veroorzaakt en aangelijnd is. De hond mag echter nooit op de slaapkamer komen en hun ontlasting op het terrein moet ten allen tijde opgeruimd worden. Uw dier dient beschermd te zijn tegen vlooien en teken. 
 • Energieverbruik
  Onze prijzen voor de gîte zijn inclusief electra- en stookkosten.